Papp Róbert
Önéletrajz

Önéletrajz1986. július 1-jén születtem Szentesen. Édesapám, Papp Sándor a FA-Batka 2001 Kkt. tulajdonosa, asztalosként dolgozik. Édesanyám, Szabó Ágnes könyvelőként dolgozik. Az általános iskolát lakhelyemen, Szentesen, a Deák Ferenc Általános Iskolában végeztem 1993 és 2001 között jó eredménnyel. Itt kedveltem meg az angol nyelvet, illetve a reáltárgyakat, melyek közül elsősorban az informatika és matematika került közel hozzám. Ez adta az ötletet, hogy az általános iskola elvégzése után a szentesi Boros Sámuel Közgazdasági és Humán Szakközépiskolában folytassam tanulmányaimat az ügyviteli szakmacsoport diákjaként.
Az első két tanévben a gimnáziumi tanagyagnak megfelelő alapképzésben részesültem, de a közismereti tárgyak mellett tanultam gépírást is, melyből kiváló eredményt értem el. A tizedik osztály elvégzése után sikeres alapműveltségi vizsgát tettem az érettségi tantárgyakból. A következő tanévtől a matematikát emelt óraszámban tanultam, illetve a szakmacsoportomnak megfelelő tantárgyakat is hallgattam a közismereti tantárgyak mellett: informatikai alkalmazások, levelezés, gépírás, szakmai idegen nyelv. Év végén sikeres (jeles) záróvizsgát tettem informatika tantárgyból. Számos informatikai és nyelvi versenyen vettem részt. A harmadik középiskolai évben az iskola 3 csapatot nevezett az Oracle nemzetközi szervezet által meghirdetett ThinkQuest nevezetű weblapkészítő versenyre melynek keretein belül alkalmam nyílt a projektalapú csapatmunka gyakorlati megismerésére. Az 1189 regisztrált csapatból, 378 befutóból a csapatunk a 37. helyet szerezte meg, ez az eredmény Magyarországi 1. helyezést jelentette számunkra. Mivel a weblapot több nyelven készítettük el, a nyelvtudásom jelentős mértékben fejlődött, ezért 2005. év elején angol nyelvből vizsgára jelentkeztem és sikeres középfokú C típusú nyelvvizsgát tettem. Alapvetően reál beállítottságom és informatikai érdeklődésem miatt döntöttem úgy, hogy az érettségi vizsga után ezen a vonalon tanulok tovább. Tanáraim tehetségesnek tartanak, ezért úgy érzem, hogy a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karának programtervező informatikus (BSc) szakán sikerrel folytathatnám tanulmányaimat.

Most, hogy már elmeséltem tanulmányaimat jöhet a jellemrajz. Általános iskolában eléggé visszahúzódó voltam, de amikor elkezdtem a középiskolát olyan baráti körbe kerültem, mely megnyitott. Többen mondják rám a barátaim közül, hogy bátor vagyok, és mindent bevállalok. Ez többnyire igaz is, olyan dolgokat is megcsinálok, amit senki más nem vállalna a társaságból. Nem vagyok túl kommunikatív, de ha kell, tudok beszélni - asszem :) Az aktivitás nem az erősségem = lusta vagyok. Az időm nagy részét a haverokkal töltöm, legalábbis amikor tehetem. Nagyon könnyen tanulok -> a tanórákon nem csak a kosz ragad rám :D Az egyik hobbim a számítógép, mindent magamtól tanultam - amit róla tudok - autodidakta módon. A másik hobbim a fotózás: túl vagyok a 8600. kattintáson, bár még csak karácsony óta van fényképezőgépem. Ez átlagosan 40 exponálás per nap. Nem dohányzom, nem kávézom, nem drogozom, és csak keveset iszom. Ha van pia iszok belőle. De nem vagyok részeges :P Így átolvasva a jellemrajzom feltűnt, hogy a gondolataim eléggé kesze-kuszák, nincs sok összefüggés a mondatok között és úgy érzem ez rám is jellemző.Szentes, 2005. július 31.


Papp Róbert

© All rights reserved by TWiStEr & PaulikR. Köszönöm -[PaulikR]-nek a segítséget!